Este blog presenta novedades relativas a los intereses que me mueven por este mundo digital: lecturas, novedades sobre lectura fácil -tema que originó este espacio ya hace unos años-, experiencias docentes y materiales didácticos, y información sobre aspectos de corrección y traducción lingüísticas.

diumenge, de maig 02, 2010

Diada de Sant Jordi amb Ràdio Rubí.

El 23 d'abril, dia de Sant Jordi, el Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubi va participar en l'emissió del programa La vida continua de Ràdio Rubí, des de la Plaça Catalunya d'aquesta ciutat. La Loli, la Mari Carmen, i el Yaya, van poder xerrar amb la Belén Tierno sobre les activitats que fem cada divendres a les sessions del Club, i van poder mostrar els seus coneixements de català llegint uns fragments de la llegenda de Sant Jordi, extrets del llibre Sant Jordi i el drac, (2005) d'Antoni Cósimo i publicat per Edicions Beascoa. Va ser una experiència gratificant per a tots tres i de ben segur quedarà com un record entranyable en el seu procés d'aprenentatge.


A la tarda vam fer una sessió especial de lectura aprofitant aquesta llegenda, vam parlar una mica d'aquesta tradició del llibre i la rosa, d'allò que representa més enllà d'aquests símbols, com el fet que per a molts aquest dia sigui també el dia dels enamorats. Vam aprofitar, també, per conèixer alguns dels poetes que tenim al Club, com ara el Manel, que ens va recitar una mostra de poesia i ens ha quedat pendent una mostra de l'escriptura de la Justina i una lectura d'alguns dels meus relats... esperem que això es faci aviat... ens han quedat moltes ganes de conèixer la creativitat d'aquest grup tan esplèndid que tenim a Rubi.


Les fotos són representatives d'aquesta preciosa jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari