Este blog presenta novedades relativas a los intereses que me mueven por este mundo digital: lecturas, novedades sobre lectura fácil -tema que originó este espacio ya hace unos años-, experiencias docentes y materiales didácticos, y información sobre aspectos de corrección y traducción lingüísticas.

divendres, de juliol 02, 2010

Estem d'enhorabona!!! Som una Bona Pràctica!


El Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca Mestre Martí Tauler ha estat seleccionat com a Bona Pràctica pel Centre per a la Innovació Local de la Diputació de Barcelona i la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals, perquè representa una aportació innovadora i de qualitat a les polítiques i serveis municipals. La Victòria Mateu, Directora de la biblioteca municipal de Rubí, m'ha comunicat la notícia aquesta mateixa tarda i us haig de dir que estic molt i molt contenta.

Contenta perquè el Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca Mestre Martí Tauler va ser el primer de tot Catalunya en constituir-se com a tal l'any 2004, de la mà de la seva directora, amb la col·laboració del professor de l'IES La SerretaJosep Gregori. Ells dos van ser els impulsors d'aquesta tasca d'estendre la lectura als col·lectius més necessitats de la nostra ciutat, i jo només he fet que recollir les llavors que ells hi van posar amb molta il·lusió i empenta. Ara el nostre grup és un grup gran, d'unes 15 persones fixes, que veuen amb molts bons ulls aquesta tasca de llegir, sota el meu guiatge, llibres adaptats a les seves necessitats, tots els divendres a la tarda.

Gràcies per l'atorgament d'aquesta Bona Pràctica que, de ben segur, ens aportarà moltes més ganes de seguir endavant en aquesta activitat tan summament enriquidora.

Podeu veure la fitxa sencera d'aquesta Bona Pràctica al següent enllaç, d'on extreiem un rescat de pantalla: