Este blog presenta novedades relativas a los intereses que me mueven por este mundo digital: lecturas, novedades sobre lectura fácil -tema que originó este espacio ya hace unos años-, experiencias docentes y materiales didácticos, y información sobre aspectos de corrección y traducción lingüísticas.

dimarts, de novembre 16, 2010

La Lectura Fàcil al programa Para todos La 2.


El passat divendres 12 de novenbre la co-directora de l'Associació Lectura Fàcil, Eugènia Salvador, va ser al programa Para todos La2 per parlar de la situació que viu la societat espanyola amb respecte a l'hàbit lector. Juntament amb Antoni Comas, President del Gremi d'Editors de Catalunya, i Jordi Sierra, escriptor de literatura juvenil, es va debatre a l'entorn de les dificultats per establir uns bons hàbits de lectura a l'escola, la família i en la nostr societat en general a partir d'activitats de foment d'aquesta activitat tan enriquidora.

Us passo el vídeo on podreu prendre notes de les dades més rellevants que es van apuntar sobre aquest tema. Jo em quedo amb la idea de Jordi Sierra que diu que el problema fonamental de la nostra societat es troba en la comprensió lectora, en el fet que l'esforç, en general, però també l'esforç lector, no es valora suficentment o la idea de l'Eugènia que diu que la lectura no es troba entre les prioritats de l'actual sistema educatiu.

http://www.rtve.es/mediateca/videos/20101112/para-todos-2---12-11-10/929441.shtml