Este blog presenta novedades relativas a los intereses que me mueven por este mundo digital: lecturas, novedades sobre lectura fácil -tema que originó este espacio ya hace unos años-, experiencias docentes y materiales didácticos, y información sobre aspectos de corrección y traducción lingüísticas.

divendres, de juny 11, 2010

Els serveis socials en format lectura fàcil.

El Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat presenta la col·lecció Lectura Fàcil, realitzada amb la col·laboració de l'Associació Lectura Fàcil. L'objectiu de la col·lecció és adaptar textos normatius en serveis socials al format de Lectura Fàcil, per tal de fer-los accessibles a tota la ciutadania i, especialment, a les persones amb dificultats de comprensió lectora.
 
En aquest acte, el Departament d'Acció Social i Ciutadania presentarà el primer número de la col·lecció: l'adaptació a Lectura Fàcil de la Llei 12/2007, d'11 d'octubre, de serveis socials.
 
L'acte comptarà amb una ponència a càrrec de Jorge Wagensberg, reconegut especialista en la divulgació del coneixement a la ciutadania.
 
Si esteu interessats en assistir a l'acte, envieu un correu electrònic a tallers.dasc@gencat.cat, fent constar el vostre nom i cognoms i entitat. Les places són limitades.
 
Data: dijous 17 de juny
Hora: 18h.
Lloc: Biblioteca de Catalunya. Sala de la Caritat, C/Hospital, 56. Barcelona.
Inscripció: Cal inscripció prèvia. Enviar sol·licitud amb nom i cognoms a tallers.dasc@gencat.cat
 
Equip de treball de l'ALF