Este blog presenta novedades relativas a los intereses que me mueven por este mundo digital: lecturas, novedades sobre lectura fácil -tema que originó este espacio ya hace unos años-, experiencias docentes y materiales didácticos, y información sobre aspectos de corrección y traducción lingüísticas.

dijous, de juny 24, 2010

Entrevista amb ComRàdio.

L'emissora radiofònica ComRàdio ens ha convidat a parlar sobre la Lectura Fàcil. Aquesta és una molt bona notícia si considerem que aquest és un tema -podríem dir- gairebé desconegut entre la població en general. És d'agrair l'interès que alguns mitjans de comunicació tenen vers la tasca realitzada per l'Associació Lectura Fàcil, pels conductors dels clubs que s'estenen ja per tot Catalunya, i pels assistents a aquestes sessions de lectura que cada vegada són més nombrosos. Aquesta invitació suposa un avenç, sense cap mena de dubte, pel que fa a la difusió de les tasques realitzades per tots els implicats en aquesta causa.

Així, dilluns 28 de juny, assistirem als estudis de ComRàdiol'Eugènia Salvador, codirectora de l'Associació LF, l'Elisabeth Serra, responsable de comunicació d'aquesta mteixa entitat, Mamadou Lamine, senegalès que resideix a Rubí des de fa un any i mig i participa en el club de lectura fàcil rubinenc, i jo mateixa. A aquest respecte, podeu llegir la seva opinió sobre el que ha suposat la seva presència al club i aprendre la llengua catalana de forma activa.

Els punts principals en què basarem la nostra xerrada donaran a conèixer els objectius de la nostra associació, els materials que fem servir en aquesta tasca d'ensenyament del fet lector entre els col·lectius necessitats, i el gran interès que està suscitant en els assistents d'aquests clubs.

Tot i que l'entrevista serà gravada, no serà emesa en directe, ja us informarem del dia i hora en què podreu escoltar-la en línea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada