Este blog presenta novedades relativas a los intereses que me mueven por este mundo digital: lecturas, novedades sobre lectura fácil -tema que originó este espacio ya hace unos años-, experiencias docentes y materiales didácticos, y información sobre aspectos de corrección y traducción lingüísticas.

dimarts, de juny 08, 2010

Novetats literàries juny 2010.

S'acosta l'estiu... i les ganes de llegir augmenten!!! Aquí teniu unes quantes novetats que, de ben segur, us resultaran del tot profitoses. És bo que no perdeu el ritme de lectura que heu tingut al llarg d'aquest curs de lectura fàcil, així és que us convido a anar a la biblioteca i continuar llegint. Bon estiu a tots!!


Mites i llegendes de la Grècia antiga

Eugènia Salvador
Editorial Sirpus
Col·lecció Entre dos mons
10.80 €

Com es va crear el món i les criatures que hi viuen? Què hi ha més enllà de la mort? Quines són les edats de la humanitat? Europa va ser una princesa? Aquestes i moltes altres preguntes troben resposta en la mitologia grega, la més il·lustre de les cultures mediterrànies. El llibre també està disponible en castellà.

Les mateixes estrelles

Núria Martí Constans
Publicacions de l’Abadia de Montserrat
Col·lecció Llegim

12.00 €

La història d'una mare i una filla que fugen de la Guerra Civil Espanyola a bord d'un vaixell, el Winnipeg. Un vaixell que l'escriptor Pablo Neruda va fer sortir d'un port de França el 1939 rumb a Xile. Durant el viatge, es barregen la por i l'esperança. Hi ha lloc també per l'enamorament i l'alegria. És la història d'una nova vida en un nou país.

Cap comentari:

Publica un comentari