Este blog presenta novedades relativas a los intereses que me mueven por este mundo digital: lecturas, novedades sobre lectura fácil -tema que originó este espacio ya hace unos años-, experiencias docentes y materiales didácticos, y información sobre aspectos de corrección y traducción lingüísticas.

divendres, de juny 18, 2010

El bloc Lectura Fàcil es presenta als Premi Blocs Catalunya.

Així és: hem decidit donar a conèixer les activitats del nostre club a la resta de Catalunya. I amb aquesta intenció ens hem presentat als Premis Blocs Catalunya. És la priimera vegada que ho fem i potser no serà la última. Pensem que és NECESSARI que la gent conegui què és això de la Lectura Fàcil, a qui s'adreça, amb quins objectius i quines realitats pensa canviar. La societat ho demana i nosaltres estem  aquí per dur-ho a terme. Vota, ja, la nostra iniciativa, i segueix dia rere dia, l'evolució d'aquests Premis que enguany s'han superat amb la inscripció de més de sis-cents blocs. No ho tenim fàcil però els altres, tampoc, així és que ENDAVANT.

Clica a la icona BLOGS CATALUNYA que tens al marge dret d'aquesta mateixa pàgina. Pots, si ho vols, votar també per les entrades anteriors que apareixen publicades i fer-ho CADA DIA, FINS AL 9 DE SETEMBRE. FES-HO CÓRRER ENTRE LES TEVES AMISTATS. Amb aquest premi, la Lectura Fàcil guanya molt i tu, també.

Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada